Pokrmy, které mají svůj původ v Itálii, natrvalo zahostily v naší kuchyni. Často vaříme těstoviny, na které v Kuchyni Lidlu najdete spoustu zajímavých receptů. Tento týden Vám nabízíme tři nápady Romana Pauluse, jak si těstoviny připravit. Penne s bazalkovou pastou, mozzarellou, ořechy a cherry rajčaty doporučujeme těm, kteří hledají nové, originální chutě. Pokud mate málo času a chcete připravit rychlý oběd, vyberte si recept na penne s rajčatovou omáčkou a sýrem Grana Padano. A jestli milujete maso, určitě vyzkoušejte poslední recept na penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone. Nechte se unést těstovinovým šílenstvím!
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.