Stává se, že nás v zimě přepadne chuť na zralé ovoce. Proto přijde vhod náhradní varianta v podobě mraženého ovoce, které je právě v Lidlu za akční cenu a stało se základem pro nejnovější recept Markéty Krajčovičové. Část mražené lesní směsi smíchala s připraveným kakaovým těstem, zbylou část povařila s cukrem a medovou slivovicí, a vytvořila aromatickou omáčku. Ke moučníku připravila rovněž druhou omáčku z bílé čokolády a smetany. Docílila tak zajímavé struktury a pestré chuti. Vyzkoušejte také tento recept a napište nám, jak se Vám povedl.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.