Stává se, že nás v zimě přepadne chuť na zralé ovoce. Proto přijde vhod náhradní varianta v podobě mraženého ovoce, které je právě v Lidlu za akční cenu a stało se základem pro nejnovější recept Markéty Krajčovičové. Část mražené lesní směsi smíchala s připraveným kakaovým těstem, zbylou část povařila s cukrem a medovou slivovicí, a vytvořila aromatickou omáčku. Ke moučníku připravila rovněž druhou omáčku z bílé čokolády a smetany. Docílila tak zajímavé struktury a pestré chuti. Vyzkoušejte také tento recept a napište nám, jak se Vám povedl.
Plánujete večírek, ale nechce se vám strávit celý den přípravou občerstvení? Chutné, pestré a snadné jednohubky jsou jasným řešením!
Sicilská kuchyně má bohatou historii a její tradiční kuchyně je toho odrazem. Jsou v ní patrné vlivy všech kultur, které se na tomto ostrově otiskly.…
Omáčky a dipy jsou v podstatě středobod každé grilovačky. Nic nechutná z poloviny tak dobře jako s tou správnou omáčkou. Jak na ně?