Mleté maso ve všech světových kuchyních

Mleté maso ve všech světových kuchyních

Taštičky, lasagne, špagety, zapečené cukety a lilky – česká, italská, řecká a mexická kuchyně.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Taštičky, lasagne, špagety, zapečené cukety a lilky – česká, italská, řecká a mexická kuchyně. Co je spojuje? Přeci mleté maso! Můžete jím naplnit zeleninu nebo slané koláče. V podobě masových kuliček nebo špízu je ideální jako příloha k zeleninovým salátům nebo samostatný oběd k tradiční bramborové kaši. V kuchyni Lidlu naleznete spoustu nápaditých receptů, jak mleté maso využít. Zabalte ho do listového těsta nebo jím naplňte taštičky z jemného těsta. Omrzela Vás už tradiční sekaná s bramborami? Vyzkoušejte brambory plněné masovým ragú. Stejné suroviny, ale úplně jiný pokrm. Vše je na Vás.

Taštičky plněné mletým masem

Taštičky plněné mletým masem

Cuketa plněná mletým masem s rajčatovým ragú

Cuketa plněná mletým masem s rajčatovým ragú

Brambory plněné masovým ragú s fazolemi

Brambory plněné masovým ragú s fazolemi

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.