Kuchyně Lidlu na Zemi Živitelce: Co vám Roman Paulus uvaří?
Doba čtení 7 minut

Kuchyně Lidlu na Zemi Živitelce: Co vám Roman Paulus uvaří?

Země Živitelka, největší agrosalon v České republice, letos slaví svůj padesátý ročník a poprvé se jej zúčastní i Lidl Česká republika. Tato prestižní událost, která se koná od 22. do 27. srpna 2024 v Českých Budějovicích, představí i naši Kuchyni Lidlu. Připravili jsme pro vás nezapomenutelný gastronomický zážitek, kde hvězdný šéfkuchař Roman Paulus předvede své kuchařské umění. Ochutnejte recepty, které dobře znáte z našich stránek, a užijte si kuchařskou show plnou chutí a vůní.

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Gastronomický zážitek s Romanem Paulusem

Na Zemi Živitelce 2024 budete mít jedinečnou příležitost ochutnat pokrmy z Kuchyně Lidlu připravené přímo Romanem Paulusem a jeho týmem. Naše kuchařská zóna v hale R1 bude po celých šest dní centrem gastronomických zážitků. Těšit se můžete na lahodné brownies s ovocnou omáčkou, Caesar salát s vypečenou slaninou, tortillu plněnou grilovaným kuřecím masem a další výtečné recepty, které najdete také na našem webu.

Kuchařská show a autogramiáda

Každý den v 11:00 a 15:00 se můžete těšit na kuchařskou show Romana Pauluse, který na hlavním pódiu předvede své mistrovské kuchařské techniky. Po každé show bude následovat autogramiáda, kde budete mít příležitost se s Romanem osobně setkat. Nezapomeňte si přinést kuchařskou knihu nebo jiný předmět, na který byste si rádi nechali od našeho šéfkuchaře podepsat.

Zdravé svačinky na školní rok

V rámci programu Země Živitelka 2024 se zaměříme také na zdravé svačinky pro děti. Workshopy „Skutečně zdravé školy“, které se budou konat čtyřikrát denně, vám ukážou, jak snadno připravit zdravé a chutné svačiny pro školáky. Přijďte se inspirovat a naučit se nové recepty, jako jsou zeleninové špízy s celozrnným toastem nebo ovocné pohárky. I tyto recepty najdete na našich webových stránkách v průběhu srpna, takže je budete moci vyzkoušet doma. Kromě vlastních receptů získáte během workshopů také informace o zásadách zdravé výživy a zdravého pitného režimu dětí a seznámíte se s deseti pravidly skutečně zdravé svačiny pro vašeho školáka.


Bohatý program a zábava pro celou rodinu

Země Živitelka 2024 nebude jen o skvělém jídle. Naše hala R1 nabídne také zábavu a vzdělávací aktivity pro celou rodinu. Děti si mohou vyzkoušet kvízy o lese a zapojit se do zábavných aktivit, které jsme pro ně připravili. Seznamte se s našimi CSR projekty, jako je Jedlá školní zahrada nebo Lidl les, který představí známý rybář a ambasador projektu Jakub Vágner. K dispozici budou také ochutnávky našich privátních značek, kde si můžete vyzkoušet produkty, které nabízíme v prodejnách Lidl.

Přijďte na Země Živitelka 2024

Země Živitelka 2024 se koná ve dnech 22. – 27. srpna 2024 v Českých Budějovicích. Naše Kuchyně Lidlu bude součástí tohoto prestižního veletrhu a my vás srdečně zveme, abyste se k nám připojili v hale R1. Přijďte ochutnat naše recepty, setkat se s Romanem Paulusem a užít si bohatý program plný zábavy a inspirace. Pro více informací o našem programu a novinkách sledujte naše stránky Kuchyně Lidlu.

Zakroužkujte si datum v kalendáři a nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost! Těšíme se na vás na Země Živitelka 2024 v hale R1 s Kuchyní Lidlu a Romanem Paulusem.

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.