Křupavá mrkvička
Doba čtení 1 minut

Křupavá mrkvička

Mrkev patří k nejzdravější zelenině na celém světě. Má bohatý obsah beta-karotenu a je oblíbeným doplňkem do guláše, salátů, džusů nebo zákusků.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Mrkev patří k nejzdravější zelenině na celém světě. Má bohatý obsah beta-karotenu a je oblíbeným doplňkem do guláše, salátů, džusů nebo zákusků. Výborně chutná jak vařená, tak v syrovém stavu. V Kuchyni Lidlu Vám nabízíme tři recepty s mrkví, které se výborně hodí ke konci léta. Krůtí výpečky s mrkví podle Romana Pauluse podávané s bramborovými šiškami se výborně hodí na nedělní rodinný oběd. K vepřovým plátkům s hořčičnou omáčkou si určitě připravte pečenou mrkev s rozmarýnem. Pokud hledáte recept na jednoduchý salát, který zachutná Vám i Vašim dětem, vyzkoušejte mrkvovo-jablečný salát s rozinkami a chutným dresinkem.

Krůtí výpečky se špenátem a mrkví

Krůtí výpečky se špenátem a mrkví

Vepřové plátky s hořčičnou omáčkou a rozmarýnovou kaší

Vepřové plátky s hořčičnou omáčkou a rozmarýnovou kaší

Mrkvovo-jablečný salát

Mrkvovo-jablečný salát

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.