Jemné a zdravé králičí maso by se mělo nacházet hlavně v jídelníčku dětí, ale hodí se i na stůl dospělých. Je tedy ideálním řešením na společný rodinný oběd. Dušený králík na červeném víně se švestkovou omáčkou je náš první recept, který Vás určitě nadchne. Jako přílohu doporučujeme zelené fazolky s červenou cibulí. Pokud upřednostňujete kombinaci sladkých a slaných chutí, vyzkoušejte recept na králíka dušeného ve vývaru s rozinkami. Pro milovníky italské kuchyně máme králičí cannelloni se špenátem a pórkem. Tuto netradiční verzi těstovin si určitě oblíbíte a zařadíte ho do Vašeho pravidelného rodinného menu.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…