Jemné a zdravé králičí maso by se mělo nacházet hlavně v jídelníčku dětí, ale hodí se i na stůl dospělých. Je tedy ideálním řešením na společný rodinný oběd. Dušený králík na červeném víně se švestkovou omáčkou je náš první recept, který Vás určitě nadchne. Jako přílohu doporučujeme zelené fazolky s červenou cibulí. Pokud upřednostňujete kombinaci sladkých a slaných chutí, vyzkoušejte recept na králíka dušeného ve vývaru s rozinkami. Pro milovníky italské kuchyně máme králičí cannelloni se špenátem a pórkem. Tuto netradiční verzi těstovin si určitě oblíbíte a zařadíte ho do Vašeho pravidelného rodinného menu.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.