Knedlíky – ať už houskové nebo bramborové – jsou tradiční přílohou české kuchyně. Vybrali jsme pro Vás recepty na tři pokrmy, ke kterým se knedlíky hodí přímo báječně. Začněte například přípravou králíka s hrnečkovým knedlíkem s kousky slaniny a zelenou petrželkou. Chuť plněné pečené kachny skvěle doplní bramborové knedlíky. A ke konfitované huse vyzkoušejte kulaté špekové knedlíky s cibulkou. Nejenže chutnají výborně, ale vypadají také krásně na talíři.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…