Máte rádi dezerty, jejichž příprava nevyžaduje pečení? Právě pro Vás Markéta Krajčovičová připravila recept na nepečený dezert v italském stylu! Základ tvoří dlouhé piškoty a smetanovo-sýrový krém. Výjimečnou chuť získá ve chvíli, když přidáte vlašské ořechy a karamelovou polevu. Pokud čekáte hosty, nezapomeňte dezert připravit den předem, protože potřebuje zchladit v lednici, aby získal tu správnou konzistenci. Přejeme Vám dobrou chuť!
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…