Máte rádi dezerty, jejichž příprava nevyžaduje pečení? Právě pro Vás Markéta Krajčovičová připravila recept na nepečený dezert v italském stylu! Základ tvoří dlouhé piškoty a smetanovo-sýrový krém. Výjimečnou chuť získá ve chvíli, když přidáte vlašské ořechy a karamelovou polevu. Pokud čekáte hosty, nezapomeňte dezert připravit den předem, protože potřebuje zchladit v lednici, aby získal tu správnou konzistenci. Přejeme Vám dobrou chuť!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.