Italský sýr mascarpone, dlouhé křupavé piškoty a sezónní ovoce – všechny tyto suroviny se díky novému receptu Markéty Krajčovičové změní na chutné ovocné tiramisu. Tiramisu je nejoblíbenější italský dezert a receptů, jak si ho připravit existuje nepřeberné množství. Pokud ovšem hledáte ten jediný a nejlepší, rozhodně vyzkoušejte tiramisu s čerstvými jahodami, sladkými jahodovými tyčinkami a svěží mátovou příchutí. Tvoří totiž ideální spojení!
Ovoce, které považujeme za zeleninu: rajská jablíčka jsou nezbytnou součástí naší kuchyně. Ale nebylo tomu tak vždy!
Listová zelenina je ideální letní surovinou. Vrcholí její sezóna, takže je šťavnatá, voňavá a plná chuti. Pojďme si ji proto blíže představit.
Když se řekne „Wagyu“, většině milovníků masa se okamžitě vybaví synonymum pro luxus, jemnost a neuvěřitelnou chuť. Toto japonské hovězí maso, známé…