Markéta Krajčovičová připravila na svátek zamilovaných netradiční dezert. Kombinace jemného piškotu, lahodného krému z mascarpone, jahodového džemu a strouhaného kokosu je prostě pro tuto příležitost dokonalá. Jedna porce tohoto moučníku je navíc tak akorát pro dva. Naše cukrářka navíc použila v tomto receptu mascarpone se sníženým obsahem laktózy, mohou si na něm tedy pochutnat i ti, kteří musí omezovat konzumaci mléčných výrobků.
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…