Markéta Krajčovičová připravila na svátek zamilovaných netradiční dezert. Kombinace jemného piškotu, lahodného krému z mascarpone, jahodového džemu a strouhaného kokosu je prostě pro tuto příležitost dokonalá. Jedna porce tohoto moučníku je navíc tak akorát pro dva. Naše cukrářka navíc použila v tomto receptu mascarpone se sníženým obsahem laktózy, mohou si na něm tedy pochutnat i ti, kteří musí omezovat konzumaci mléčných výrobků.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.