Markéta Krajčovičová připravila na svátek zamilovaných netradiční dezert. Kombinace jemného piškotu, lahodného krému z mascarpone, jahodového džemu a strouhaného kokosu je prostě pro tuto příležitost dokonalá. Jedna porce tohoto moučníku je navíc tak akorát pro dva. Naše cukrářka navíc použila v tomto receptu mascarpone se sníženým obsahem laktózy, mohou si na něm tedy pochutnat i ti, kteří musí omezovat konzumaci mléčných výrobků.
Po pečené kachně určitě přijde chuť na sladké. Svatomartinskou tabuli proto výborně doplní pečené dobroty od Markéty!
Halloweenské dýňové lucerničky jsou sice doménou spíše anglosaských zemí, v posledních letech si ale našly cestu i do českých domácností.
Blíží se Halloween a s ním děsivě dobrá hostina, na kterou se nezapomíná! Proměňte letos klasické menu ve strašidelné, které pobaví, ale i zachutná.