Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Žloutky, krystalový a vanilinový cukr vyšleháme do pěny, postupně přilijeme vlažnou vodu, přisypeme mouku a nakonec přidáme sníh. Těsto rozprostřeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě předehřáté na 160 °C 18 – 20 minut. Upečený piškot necháme vychladnout.
Bezlaktózové mascarpone vložíme do robota, chvíli šleháme a poté přidáme 2 lžíce jahodového džemu smíchané s vodou.
Vychladlý piškot překlopíme na pracovní plochu, sundáme pečicí papír a rozřízneme na poloviny. Jednu část potřeme asi ⅔ krému. Z druhého korpusu opatrně vykrojíme 4 srdce a přiklopíme jím spodní část s krémem. Vzniklé otvory ve tvaru srdce vyplníme zbylým jahodovým džemem a vložíme na chvíli ztuhnout do lednice. Rozřízneme na 4 díly, které pomažeme zbylým krémem shora i z boků a posypeme kokosem.