Chuť jahod, chuť kterou máme spojenou s dětstvím. Díky receptům Markéty Krajčovičové si určitě připomenete čas radosti a sladkého nicnedělání. Babiččin jahodový koláč snoubí v sobě to, co je nejlepší – křehký základ, sladké jahody a chutnou drobenku. Slavnostní kakaová roláda s jahodami se bude výborně hodit na letní posezení s přáteli. Oproti tomu klasikou, kterou si můžete připravit k snídani, obědu nebo večeři, jsou křehké skořicové palačinky podávané s jahodami. Začněte jahodovou sezónu spolu s našimi recepty!
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…