Blíží se podzim. Večery jsou chladnější a počasí bývá náladové. V sadech dozrávají švestky, jablka a hrušky. A právě hrušky jsou ovoce, jehož přípravu Vám chceme prostřednictvím různých receptů ukázat. Pokud chystáte večírek s chuťovkami nebo hledáte originální předkrm, doporučujeme Vám hrušky zapečené s gorgonzolou a vlašskými ořechy na listovém těstě. K přípravě chutného a rychlého obědu vyzkoušejte recept na krůtí prsa s restovanou hruškou, cuketou a sušenou šunkou. A jako dezert není nic lepšího než štrůdl s hruškami! Zamilujte se do voňavých, podzimních hrušek!
Čerstvé bylinky jsou nedílnou součástí asijské kuchyně. Jejich vůně a aroma dodávají pokrmům svěžest a čerstvost.
Když je léto v plném proudu, přichází čas na domácí sorbet! Dopřejte si lehkou ovocnou tečku za letním obědem.
Plánujete večírek, ale nechce se vám strávit celý den přípravou občerstvení? Chutné, pestré a snadné jednohubky jsou jasným řešením!