Blíží se podzim. Večery jsou chladnější a počasí bývá náladové. V sadech dozrávají švestky, jablka a hrušky. A právě hrušky jsou ovoce, jehož přípravu Vám chceme prostřednictvím různých receptů ukázat. Pokud chystáte večírek s chuťovkami nebo hledáte originální předkrm, doporučujeme Vám hrušky zapečené s gorgonzolou a vlašskými ořechy na listovém těstě. K přípravě chutného a rychlého obědu vyzkoušejte recept na krůtí prsa s restovanou hruškou, cuketou a sušenou šunkou. A jako dezert není nic lepšího než štrůdl s hruškami! Zamilujte se do voňavých, podzimních hrušek!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…