Blíží se podzim. Večery jsou chladnější a počasí bývá náladové. V sadech dozrávají švestky, jablka a hrušky. A právě hrušky jsou ovoce, jehož přípravu Vám chceme prostřednictvím různých receptů ukázat. Pokud chystáte večírek s chuťovkami nebo hledáte originální předkrm, doporučujeme Vám hrušky zapečené s gorgonzolou a vlašskými ořechy na listovém těstě. K přípravě chutného a rychlého obědu vyzkoušejte recept na krůtí prsa s restovanou hruškou, cuketou a sušenou šunkou. A jako dezert není nic lepšího než štrůdl s hruškami! Zamilujte se do voňavých, podzimních hrušek!
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Kapky tuku, co v ohni syčí, měnící se tvar a nakonec křupnutí opečené kůrky a lahodná chuť, která se rozvine na jazyku. K tomu krajíc chleba a trocha…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…