Blíží se podzim. Večery jsou chladnější a počasí bývá náladové. V sadech dozrávají švestky, jablka a hrušky. A právě hrušky jsou ovoce, jehož přípravu Vám chceme prostřednictvím různých receptů ukázat. Pokud chystáte večírek s chuťovkami nebo hledáte originální předkrm, doporučujeme Vám hrušky zapečené s gorgonzolou a vlašskými ořechy na listovém těstě. K přípravě chutného a rychlého obědu vyzkoušejte recept na krůtí prsa s restovanou hruškou, cuketou a sušenou šunkou. A jako dezert není nic lepšího než štrůdl s hruškami! Zamilujte se do voňavých, podzimních hrušek!
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…