Hruška je velmi vděčné ovoce. Hodí se nejen do dezertů, ale i jako příloha k pokrmům z masa. Ve spojení s masem se uvolní příjemně nasládlá ovocná chuť. Pokud jste takové spojení ještě neochutnali, určitě vyzkoušejte recept Marcela Ihnačáka na krůtí prsa s hruškou a sušenou šunkou. Pokrm výborně doplňuje restovaná cuketa. Pokud máte chuť na něco lehčího, sáhněte pro recept Romana Pauluse na kuřecí prsa servírovaná spolu s hruškami, červenou řepou, rukolou a kešu oříšky. Tento pokrm Vás určitě zasytí a zároveň nadchne svou svěžestí a aroma. Pokud máte hrušky nejraději takové, jaké jsou od přírody, recept Markéty Krajčovičové na hruškový koláč s mascarpone bude tou správnou volbou.
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…