Určitě jste během Vánoc a před Silvestrem strávili hodně času v kuchyni u sporáku. Proto nadešel čas, abyste nyní připravili pokrm, který není časově náročný a je v podstatě snadný na zhotovení. Vybrali jsme pro Vás tři recepty od Romana Pauluse. Na začátek vyzkoušejte lososa s pečenou zeleninou a rajčatovou salsou. Pro milovníky masa máme vepřové řízky pečené v bramborovém těstě. Pokud byste chtěli připravit nějaké lehčí, ale přesto masité jídlo, uvařte krůtí prsa s cuketou a těstovinami. A ušetřený čas využijte jen pro sebe.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…