Určitě jste během Vánoc a před Silvestrem strávili hodně času v kuchyni u sporáku. Proto nadešel čas, abyste nyní připravili pokrm, který není časově náročný a je v podstatě snadný na zhotovení. Vybrali jsme pro Vás tři recepty od Romana Pauluse. Na začátek vyzkoušejte lososa s pečenou zeleninou a rajčatovou salsou. Pro milovníky masa máme vepřové řízky pečené v bramborovém těstě. Pokud byste chtěli připravit nějaké lehčí, ale přesto masité jídlo, uvařte krůtí prsa s cuketou a těstovinami. A ušetřený čas využijte jen pro sebe.
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…