Určitě jste během Vánoc a před Silvestrem strávili hodně času v kuchyni u sporáku. Proto nadešel čas, abyste nyní připravili pokrm, který není časově náročný a je v podstatě snadný na zhotovení. Vybrali jsme pro Vás tři recepty od Romana Pauluse. Na začátek vyzkoušejte lososa s pečenou zeleninou a rajčatovou salsou. Pro milovníky masa máme vepřové řízky pečené v bramborovém těstě. Pokud byste chtěli připravit nějaké lehčí, ale přesto masité jídlo, uvařte krůtí prsa s cuketou a těstovinami. A ušetřený čas využijte jen pro sebe.
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.