Cesta za kulinářským uměním

Cesta za kulinářským uměním

U příležitosti Italského týdne by nebylo od věci navštívit i další středomořské země.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI

U příležitosti Italského týdne by nebylo od věci navštívit i další středomořské země. Možná si během takové kulinární cesty vzpomenete na chutě, které jste poznali během prázdnin nebo dovolené strávené v zahraničí. Milovníkům slunného Španělska nabízíme koblihy s čokoládovou polevou! Vzpomínky na Balkánský poloostrov oživí slaný koláč Banitsa, který chutná jak za studena, tak i za tepla. Další destinací na naší kulinární mapě bude Francie a francouzská polévka zapečená se sýrem Brie podle receptu Romana Pauluse. Kulinární cesta je rovněž skvělý nápad na tematický večírek s přáteli, na kterém poznáte chutě celého světa!

Španělské koblihy s čokoládovou polevou

Španělské koblihy s čokoládovou polevou

Balkánský koláč Banitsa

Balkánský koláč Banitsa

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU