Čas na grilování!

Čas na grilování!

Hledáte zajímavé recepty na jarní oběd? Máme pro Vás tři skvělé nápady na grilované pokrmy podle Romana Pauluse!
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Hledáte zajímavé recepty na jarní oběd? Máme pro Vás tři skvělé nápady na grilované pokrmy podle Romana Pauluse! Můžete si je připravit venku na čerstvém vzduchu na opravdovém grilu nebo doma na grilovací pánvi. Nejdříve vyzkoušejte dva recepty na steak – první s grilovanou zeleninou, druhý s bylinkami, zeleninou v těstíčku a pepřovou omáčkou. Pokud máte rádi i vepřové maso, vyzkoušejte také grilované špízy z vepřové krkovice s klobásou a zeleninou. Přejeme Vám dobrou chuť!

Steak z irské hovězí svíčkové

Steak z irské hovězí svíčkové

Grilovaný steak s bylinkami, zeleninou v těstíčku a pepřovou omáčkou

Grilovaný steak s bylinkami, zeleninou v těstíčku a pepřovou omáčkou

Grilovaný špíz z vepřové krkovice a klobásy se zeleninou

Grilovaný špíz z vepřové krkovice a klobásy se zeleninou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.