Kuchyne Lidlu

Blog

Zelenobílá pochoutka

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Tři úpravy pórku 

U pórku plně využijete jak bílou, tak zelenou část. Navíc je lehce stravitelný a nízkokalorický. Ale co je nejdůležitější - má výrazné aroma, Vašemu jídlu dodá neopakovatelnou chuť a můžete ho kombinovat s masem, rybou i další zeleninou. Přesvědčte se sami, stačí si připravit některý z našich receptů. Začněte rybou a ochutnejte pošírovaného lososa s krémovým pórkem. Pokud hledáte něco rychlého, vyzkoušejte celozrnné špagety se sýrem cottage, žampióny a anglickou slaninou. A pro milovníky masa máme recept na vepřové roládky s bramborovo-pórkovou přílohou. 

Celozrnné špagety se sýrem cottage, pórkem a žampiony

Celozrnné špagety se sýrem cottage, pórkem a žampiony

Pošírovaný losos s krémovým pórkem

Pošírovaný losos s krémovým pórkem

Vepřové roládky s krémovými bramborami s pórkem

Vepřové roládky s krémovými bramborami s pórkem

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.