Losos je zdravý a chutný, ale je třeba umět ho připravit, aby po tepelné úpravě nebyl příliš vysušený. Nabízíme Vám několik jednoduchých receptů, na kterých si určitě pochutnáte. Vyzkoušejte třeba recept na restovaného lososa s červenou řepou a smetanovým dresinkem. Pokud máte rádi lososa bez kůže, připravte pečeného lososa s rajčatovým tatarákem a bazalkovým olejem. Nebo můžete ochutnat lososa s bylinkami a čočkovým ragú. U nás si vybere každý.
Alpské jídlo je přizpůsobené namíru podmínkám neúprosných hor. Nasytí a dodá potřebnou energii na toulky v extrémním počasí. Zároveň je postaveno na…
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…