Jak zpestřit víkendové pokrmy pro celou rodinu? Vyzkoušejte některý ze tří nápadu Romana Pauluse na zapečené maso. První recept je inspirován klasickou francouzskou kuchyní – ragú z mletého masa zapečené s vrstvou jemného bramborového pyré. Druhý recept má své kořeny ve španělské kuchyni – křupavé tortilly s pikantním mletým masem a zeleninovou salsou. Poslední recept je určen všem milovníkům italských pokrmů, skládá se z těstovin, krůtího masa, rajčat, žampiónů a bazalky. Víkend může začít!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…