Jak zpestřit víkendové pokrmy pro celou rodinu? Vyzkoušejte některý ze tří nápadu Romana Pauluse na zapečené maso. První recept je inspirován klasickou francouzskou kuchyní – ragú z mletého masa zapečené s vrstvou jemného bramborového pyré. Druhý recept má své kořeny ve španělské kuchyni – křupavé tortilly s pikantním mletým masem a zeleninovou salsou. Poslední recept je určen všem milovníkům italských pokrmů, skládá se z těstovin, krůtího masa, rajčat, žampiónů a bazalky. Víkend může začít!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.