Vypečené pokrmy

Vypečené pokrmy

Jak zpestřit víkendové pokrmy pro celou rodinu? Vyzkoušejte některý ze tří nápadu Romana Pauluse na zapečené maso.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Jak zpestřit víkendové pokrmy pro celou rodinu? Vyzkoušejte některý ze tří nápadu Romana Pauluse na zapečené maso. První recept je inspirován klasickou francouzskou kuchyní – ragú z mletého masa zapečené s vrstvou jemného bramborového pyré. Druhý recept má své kořeny ve španělské kuchyni – křupavé tortilly s pikantním mletým masem a zeleninovou salsou. Poslední recept je určen všem milovníkům italských pokrmů, skládá se z těstovin, krůtího masa, rajčat, žampiónů a bazalky. Víkend může začít!

Ragú z mletého masa zapečené s bramborovou kaší

Ragú z mletého masa zapečené s bramborovou kaší

Zapečená tortilla s mletým masem

Zapečená tortilla s mletým masem

Zapečené krůtí nudličky

Zapečené krůtí nudličky

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU