Když se vracíte z práce domů, určitě už myslíte na odpočinek. Rozhodně raději strávíte čas s rodinou, se zajímavou knihou v ruce nebo poutavým filmem než při vaření v kuchyni. Proto Vám nabízíme tři rychlé recepty s tortillou v hlavní roli. Mexické ragú v sobě skrývá to, co je nejlepší – mleté maso, fazole, kukuřici a to správné množství česneku a pálivé papričky. Ještě rychlejší varianta je tortilla s mletým masem, dušeným špenátem a chutnou smetanovou omáčkou s čerstvými bylinkami. Doporučujeme také tortillu podle Romana Pauluse, který její vnitřek naplnil ledovým salátem, rajčaty, křupavou slaninou, volským okem a masem. A kterou z nabízených variant si vyberete Vy?
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.