Tři podoby tortilly

Tři podoby tortilly

Když se vracíte z práce domů, určitě už myslíte na odpočinek.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Když se vracíte z práce domů, určitě už myslíte na odpočinek. Rozhodně raději strávíte čas s rodinou, se zajímavou knihou v ruce nebo poutavým filmem než při vaření v kuchyni. Proto Vám nabízíme tři rychlé recepty s tortillou v hlavní roli. Mexické ragú v sobě skrývá to, co je nejlepší – mleté maso, fazole, kukuřici a to správné množství česneku a pálivé papričky. Ještě rychlejší varianta je tortilla s mletým masem, dušeným špenátem a chutnou smetanovou omáčkou s čerstvými bylinkami. Doporučujeme také tortillu podle Romana Pauluse, který její vnitřek naplnil ledovým salátem, rajčaty, křupavou slaninou, volským okem a masem. A kterou z nabízených variant si vyberete Vy?

Tortilla plněná grilovaným mletým masem

Tortilla plněná grilovaným mletým masem

Mexické ragú s křupavými tortillami

Mexické ragú s křupavými tortillami

Wrapy s mletým masem a špenátem

Wrapy s mletým masem a špenátem

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.