Švestková sezóna nás láká k využití tohoto šťavnatého ovoce. Švestky právě dozrávají a my přemýšlíme, jak je nejlépe zpracovat. Vyzkoušejte recept, který využijete na společné grilování s přáteli - česnekovo-švestkovou krkovici. Nebo byste rádi, aby Váš rodinný oběd voněl po švestkách? Pochutnejte si na dušeném králíkovi na víně se švestkovou omáčkou a jako dezert připravte tradiční švestkové knedlíky se skořicovo-rumovým přelivem. Připravte se na švestkové hody!
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…