Sváteční oběd

Pro výjimečnou příležitost hledáme menu, které by se výrazně lišilo od našeho každodenního vaření.
Sváteční oběd

Pro výjimečnou příležitost hledáme menu, které by se výrazně lišilo od našeho každodenního vaření. Elegantní pokrmy, rafinovaný způsob servírování, exkluzivní suroviny – pokud hledáte recepty v tomto stylu, určitě jste na správné adrese! Grilovaný steak s bylinkami a zeleninou v těstíčku podle Romana Pauluse je naší dnešní první nabídkou, kterou v Kuchyni Lidlu najdete. Z drůběžího masa rovněž můžete připravit chutný pokrm – například kuřecí prsa se schwarzwaldskou šunkou a aromatickou hrachovou kaší. Zajímavým způsobem lze také připravit i vepřové maso. Nahlédněte do naší kuchyně a vyzkoušejte recept Marcela Ihnačáka na pečenou krkovici s marinovanou červenou řepou. A co si na svůj sváteční stůl vyberete Vy?

Grilovaný steak s bylinkami, zeleninou v téstíčku a pepřovou omáčkou

Grilovaný steak s bylinkami, zeleninou v téstíčku a pepřovou omáčkou

Pečená krkovička s marinovanou červenou řepou od Marcela

Pečená krkovička s marinovanou červenou řepou od Marcela

Kuřecí prsa se Schwarzwaldskou šunkou a hrachovou kaší

Kuřecí prsa se Schwarzwaldskou šunkou a hrachovou kaší

Další články z magazínu

Zobrazit všechny články šipka vpravo