Pro výjimečnou příležitost hledáme menu, které by se výrazně lišilo od našeho každodenního vaření. Elegantní pokrmy, rafinovaný způsob servírování, exkluzivní suroviny – pokud hledáte recepty v tomto stylu, určitě jste na správné adrese! Grilovaný steak s bylinkami a zeleninou v těstíčku podle Romana Pauluse je naší dnešní první nabídkou, kterou v Kuchyni Lidlu najdete. Z drůběžího masa rovněž můžete připravit chutný pokrm – například kuřecí prsa se schwarzwaldskou šunkou a aromatickou hrachovou kaší. Zajímavým způsobem lze také připravit i vepřové maso. Nahlédněte do naší kuchyně a vyzkoušejte recept Marcela Ihnačáka na pečenou krkovici s marinovanou červenou řepou. A co si na svůj sváteční stůl vyberete Vy?
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…