Roláda je ověřený recept na polnohodnotný oběd. Pokud i Vy máte rádi tuto formu úpravy masa, vyzkoušejte některý z receptů Romana Pauluse. Připravte si kuřecí roládu s pestem, schwarzwaldskou šunkou a restovanou zeleninou. Stačí chvilka a chutný oběd je na stole. Pro milovníky klasických pokrmů jsme vybrali krůtí roládu se žemlovou nádivkou a sušeným ovocem s přílohou z červeného zelí. Kuřecí roláda s brusinkovou nádivkou tvoří dokonalé chuťové duo. Sladká a zároveň kyselá příchuť brusinek dává celému pokrmu výrazný charakter. Zarolujte si s námi svou oblíbenou roládu!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.