Pstruh je velmi jemná a chutná ryba. Často se podává tzv. po mlynářsku, receptů na přípravu pstruha je však nespočet. Chcete-li si připravit pstruha trochu netradičně, máme pro Vás tři recepty Romana Pauluse. Samotné rizoto chutná skvěle, ochucené sušenými rajčaty ještě lépe, ale teprve s pečeným pstruhem je dokonalé. Jako druhý recept jsme vybrali pstruha se salátem z červené řepy a karamelizované cibulky s trochou vína. Na závěr pečený pstruh podávaný s chutným hráškovým pyré.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…