Blíží se sychravý podzim a z jídelníčku mizí studené zmrzlinové dezerty nebo chlazené limonády. Čím dál častěji myslíme na jídlo, které nas zahřeje a právě takovou vlastnost mají ostré pokrmy. V Kuchyni Lidlu najdete spoustu nápadů na pálivé pokrmy! Dnes Vám nabízíme tři z nich – rozhodněte, které se objeví na Vašem stole. Pokud máte rádi mexickou kuchyni, musíte vyzkoušet tortillu plněnou mletým masem s pikantní salsou z chilli papriček a jalapenos. Naostro si můžete připravit i lososa spolu s restovanou zeleninou nebo cuketu s pikantní masovou nádivkou. Který z receptů vyzkoušíte?
Jak grilovat camembert?
Jak ugrilovat rybu?
Grilované maso nebo ryby jsou pochoutkou samy o sobě, ale když k nim přidáte omáčku nebo dip, bude to skutečný zážitek!