Pokrmy, které mají svůj původ v Itálii, natrvalo zahostily v naší kuchyni. Často vaříme těstoviny, na které v Kuchyni Lidlu najdete spoustu zajímavých receptů. Tento týden Vám nabízíme tři nápady Romana Pauluse, jak si těstoviny připravit. Penne s bazalkovou pastou, mozzarellou, ořechy a cherry rajčaty doporučujeme těm, kteří hledají nové, originální chutě. Pokud mate málo času a chcete připravit rychlý oběd, vyberte si recept na penne s rajčatovou omáčkou a sýrem Grana Padano. A jestli milujete maso, určitě vyzkoušejte poslední recept na penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone. Nechte se unést těstovinovým šílenstvím!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…