Penne na tři způsoby

Penne na tři způsoby

Pokrmy, které mají svůj původ v Itálii, natrvalo zahostily v naší kuchyni.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Pokrmy, které mají svůj původ v Itálii, natrvalo zahostily v naší kuchyni. Často vaříme těstoviny, na které v Kuchyni Lidlu najdete spoustu zajímavých receptů. Tento týden Vám nabízíme tři nápady Romana Pauluse, jak si těstoviny připravit. Penne s bazalkovou pastou, mozzarellou, ořechy a cherry rajčaty doporučujeme těm, kteří hledají nové, originální chutě. Pokud mate málo času a chcete připravit rychlý oběd, vyberte si recept na penne s rajčatovou omáčkou a sýrem Grana Padano. A jestli milujete maso, určitě vyzkoušejte poslední recept na penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone. Nechte se unést těstovinovým šílenstvím!

Penne s bazalkovou pastou a mozzarellou

Penne s bazalkovou pastou a mozzarellou

Rychlé penne s rajčatovou omáčkou a sýrem Grana Padano

Rychlé penne s rajčatovou omáčkou a sýrem Grana Padano

Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone

Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU