Pokrmy, které mají svůj původ v Itálii, natrvalo zahostily v naší kuchyni. Často vaříme těstoviny, na které v Kuchyni Lidlu najdete spoustu zajímavých receptů. Tento týden Vám nabízíme tři nápady Romana Pauluse, jak si těstoviny připravit. Penne s bazalkovou pastou, mozzarellou, ořechy a cherry rajčaty doporučujeme těm, kteří hledají nové, originální chutě. Pokud mate málo času a chcete připravit rychlý oběd, vyberte si recept na penne s rajčatovou omáčkou a sýrem Grana Padano. A jestli milujete maso, určitě vyzkoušejte poslední recept na penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone. Nechte se unést těstovinovým šílenstvím!
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…