Pokrmy, které mají svůj původ v Itálii, natrvalo zahostily v naší kuchyni. Často vaříme těstoviny, na které v Kuchyni Lidlu najdete spoustu zajímavých receptů. Tento týden Vám nabízíme tři nápady Romana Pauluse, jak si těstoviny připravit. Penne s bazalkovou pastou, mozzarellou, ořechy a cherry rajčaty doporučujeme těm, kteří hledají nové, originální chutě. Pokud mate málo času a chcete připravit rychlý oběd, vyberte si recept na penne s rajčatovou omáčkou a sýrem Grana Padano. A jestli milujete maso, určitě vyzkoušejte poslední recept na penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone. Nechte se unést těstovinovým šílenstvím!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.