Kuchyne Lidlu

Něco sladkého na zub

Blog

Něco sladkého na zub

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Všichni víme, že tu největší radost v životě dělají právě maličkosti. Dopřejte si proto příjemné chvíle s recepty z Kuchyně Lidlu na sladkosti. Španělské koblihy s čokoládovou polevou se ideálně hodí na odpolední setkání s přáteli u kávy. Košíčky z francouzského těsta s jablečnou náplní nejvíce oceníte ve chvíli, když jsou ještě teplé. Můžete je servírovat s kopečky zmrzliny. Letní ovoce zapečené pod drobenkou můžete podávat v ozdobných zapékacích mističkách posypané praženými slunečnicovými semínky a ořechy. V tomto ročním období můžete použít mražené ovoce. Servírujte ještě teplé.

Španělské koblihy s čokoládovou polevou

Španělské koblihy s čokoládovou polevou

Jablečné košíčky

Jablečné košíčky

Letní ovoce pod drobenkou

Letní ovoce pod drobenkou

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.