Něco sladkého na zub

Něco sladkého na zub

Všichni víme, že tu největší radost v životě dělají právě maličkosti. Dopřejte si proto příjemné chvíle s recepty z Kuchyně Lidlu na sladkosti. Španělské koblihy s čokoládovou polevou se ideálně hodí na odpolední setkání s přáteli u kávy. Košíčky z francouzského těsta s jablečnou náplní nejvíce oceníte ve chvíli, když jsou ještě teplé. Můžete je servírovat s kopečky zmrzliny. Letní ovoce zapečené pod drobenkou můžete podávat v ozdobných zapékacích mističkách posypané praženými slunečnicovými semínky a ořechy. V tomto ročním období můžete použít mražené ovoce. Servírujte ještě teplé.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU