Jemné a zdravé králičí maso by se mělo nacházet hlavně v jídelníčku dětí, ale hodí se i na stůl dospělých. Je tedy ideálním řešením na společný rodinný oběd. Dušený králík na červeném víně se švestkovou omáčkou je náš první recept, který Vás určitě nadchne. Jako přílohu doporučujeme zelené fazolky s červenou cibulí. Pokud upřednostňujete kombinaci sladkých a slaných chutí, vyzkoušejte recept na králíka dušeného ve vývaru s rozinkami. Pro milovníky italské kuchyně máme králičí cannelloni se špenátem a pórkem. Tuto netradiční verzi těstovin si určitě oblíbíte a zařadíte ho do Vašeho pravidelného rodinného menu.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…