Jemné a zdravé králičí maso by se mělo nacházet hlavně v jídelníčku dětí, ale hodí se i na stůl dospělých. Je tedy ideálním řešením na společný rodinný oběd. Dušený králík na červeném víně se švestkovou omáčkou je náš první recept, který Vás určitě nadchne. Jako přílohu doporučujeme zelené fazolky s červenou cibulí. Pokud upřednostňujete kombinaci sladkých a slaných chutí, vyzkoušejte recept na králíka dušeného ve vývaru s rozinkami. Pro milovníky italské kuchyně máme králičí cannelloni se špenátem a pórkem. Tuto netradiční verzi těstovin si určitě oblíbíte a zařadíte ho do Vašeho pravidelného rodinného menu.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…