Králík nejen na Velikonoce

Králík nejen na Velikonoce

Jemné a zdravé králičí maso by se mělo nacházet hlavně v jídelníčku dětí, ale hodí se i na stůl dospělých. Je tedy ideálním řešením na společný rodinný oběd.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Jemné a zdravé králičí maso by se mělo nacházet hlavně v jídelníčku dětí, ale hodí se i na stůl dospělých. Je tedy ideálním řešením na společný rodinný oběd. Dušený králík na červeném víně se švestkovou omáčkou je náš první recept, který Vás určitě nadchne. Jako přílohu doporučujeme zelené fazolky s červenou cibulí. Pokud upřednostňujete kombinaci sladkých a slaných chutí, vyzkoušejte recept na králíka dušeného ve vývaru s rozinkami. Pro milovníky italské kuchyně máme králičí cannelloni se špenátem a pórkem. Tuto netradiční verzi těstovin si určitě oblíbíte a zařadíte ho do Vašeho pravidelného rodinného menu.

Dušený králík na víně se švestkovou omáčkou

Dušený králík na víně se švestkovou omáčkou

Dušený králík s mandlemi a rozinkami

Dušený králík s mandlemi a rozinkami

Králičí cannelloni se špenátem a pórkem

Králičí cannelloni se špenátem a pórkem

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU