Knedlíky – ať už houskové nebo bramborové – jsou tradiční přílohou české kuchyně. Vybrali jsme pro Vás recepty na tři pokrmy, ke kterým se knedlíky hodí přímo báječně. Začněte například přípravou králíka s hrnečkovým knedlíkem s kousky slaniny a zelenou petrželkou. Chuť plněné pečené kachny skvěle doplní bramborové knedlíky. A ke konfitované huse vyzkoušejte kulaté špekové knedlíky s cibulkou. Nejenže chutnají výborně, ale vypadají také krásně na talíři.
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.