Knedlíky – ať už houskové nebo bramborové – jsou tradiční přílohou české kuchyně. Vybrali jsme pro Vás recepty na tři pokrmy, ke kterým se knedlíky hodí přímo báječně. Začněte například přípravou králíka s hrnečkovým knedlíkem s kousky slaniny a zelenou petrželkou. Chuť plněné pečené kachny skvěle doplní bramborové knedlíky. A ke konfitované huse vyzkoušejte kulaté špekové knedlíky s cibulkou. Nejenže chutnají výborně, ale vypadají také krásně na talíři.
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…