Knedlíky třikrát jinak

Knedlíky třikrát jinak

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Tradiční pokrmy s knedlíkem

Knedlíky – ať už houskové nebo bramborové – jsou tradiční přílohou české kuchyně. Vybrali jsme pro Vás recepty na tři pokrmy, ke kterým se knedlíky hodí přímo báječně. Začněte například přípravou králíka s hrnečkovým knedlíkem s kousky slaniny a zelenou petrželkou. Chuť plněné pečené kachny skvěle doplní bramborové knedlíky. A ke konfitované huse vyzkoušejte kulaté špekové knedlíky s cibulkou. Nejenže chutnají výborně, ale vypadají také krásně na talíři.

Konfitovaná husa se špekovými knedlíky

Konfitovaná husa se špekovými knedlíky

Králík na smetaně s hrnečkovým knedlíkem

Králík na smetaně s hrnečkovým knedlíkem

Plněná pečená kachna s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem

Plněná pečená kachna s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU