O vlivu ryb na naše zdraví toho bylo napsáno již mnoho. Mnoho z nás však nekonzumuje ryby tak často, jak bývá doporučováno, a považuje jejich přípravu za složitou. V Kulinářské akademii Lidlu najdete zaručené rady, jak s rybami pracovat a připravovat je, více najdete zde.
K rybám můžete zvolit různé přílohy, např. brambory, rýži, salát, pečenou zeleninou nebo pyré. V Kuchyni Lidlu najdete osvědčené recepty, stačí jen vybrat si svého favorita a zkusit ho připravit spolu s naším šéfkuchařem Romanem Paulusem.
My jsme pro Vás tradičně vybrali tři recepty. Nejdříve zkuste grilovaného pražmana se salátem z grilovaného lilku. Pokud máte rádi lososa, zapečte ho s bylinkovou krustou a podávejte s restovaným špenátem a kešu ořechy. Své hosty oslníte rovněž receptem na pstruha se salátem z červené řepy a křenovou omáčkou. Od teď už se ryb bát nemusíte.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…