Kuchyne Lidlu

Což takhle špenát?

Blog

Což takhle špenát?

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Špenát je zelenina bohatá na vitamíny a jiné prvky – obsahuje vitamín K, kyselinu listovou, železo, fosfor a vápník, a proto by neměl chybět ve Vašem jídelníčku. Pokud nevíte, jak si špenát chutně a rychle připravit, využijte některý z receptů Romana Pauluse. Jako první nabízí palačinky s náplní ze špenátu, rajčat, cibule, česneku a balkánského sýru. Špenát rovněž použil jako přílohu k rybě. Vyzkoušejte například kombinaci se pstruhem a šťouchanými bramborami. Krůtí výpečky s mrkví a bramborovými šiškami doplňte restovaným špenátem se smetanou a česnekem. A nezapomeňte si z čerstvého špenátu připravit i nějaký chutný salát!

Špenátové palačinky s balkánským sýrem

Špenátové palačinky s balkánským sýrem

Pečené filátko ze pstruha se špenátem a šťouchanými bramborami

Pečené filátko ze pstruha se špenátem a šťouchanými bramborami

Krůtí výpečky se špenátem a mrkví

Krůtí výpečky se špenátem a mrkví

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.