Roman Paulus
Doba přípravy1 hod.

Vídeňský telecí řízek

U nás snad nenajdeme nikoho, kdo by neměl rád řízek. Tento pokrm, který pochází z rakouské kuchyně, se originálně připravuje z telecího masa, obaluje se v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a poté se smaží. Nejčastěji si řízek dáváme s bramborovou kaší nebo salátem a plátkem citronu, který nikdy nemůže na talíři chybět a celému pokrmu dodá lehce nakyslou chuť. Ale jak připravit ten nejlepší řízek? Podívejte se na video s Romanem Paulusem.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU