Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Bramborová kaše

Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaši. Nejlepší budou ty s vysokým obsahem škrobu. Brambory můžete rozmělnit šťouchadlem, pokud je však propasírujete, budou mnohem krémovější. Následně, podle toho, s čím budete kaši podávat, můžete vyzkoušet i další přísady jako je smetana, olivový olej nebo čerstvé bylinky.

SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU