Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Pesto z divokého česneku

Jak využít v kuchyni listy divokého česneku? Nejlepší bude pesto - samozřejmě podle receptu Romana Pauluse. Takové česnekové pesto můžete podávat s těstovinami stejně jako ostatní pesta, hodí se také jako dip k opečenému chlebu nebo jím můžete naplnit masovou roládu. Podívejte se na naše video.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Pesto z divokého česneku

  • 100 g divokého česneku
  • 30 g lískových ořechů
  • sůl
  • pepř
  • 100 ml extra panenského olivového oleje
  • 2 lžíce parmezánu

POSTUP

Do mixéru vložíme nakrájené listy divokého česneku, lískové ořechy, osolíme, opepříme, přilijeme olivový olej a rozmixujeme. Přidáme nastrouhaný parmezán, trochu olivového oleje a opět rozmixujeme. Dáme do misky, zalijeme trochou olivového oleje a skladujeme v lednici (až několik týdnů).

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU