Kuchyně
Americká, Česká
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
15 min.
Obtížnost
Začátečník
Máte svůj oblíbený recept na domácí tatarskou omáčku? Šéfkuchař Roman Paulus jeden takový má a rád se o něj podělí. Domácí tatarku připravuje s cibulí, okurek, okurkového láku a hořčice. A pokud chcete být opravdoví fajnšmekři, můžete začít přípravou domácí majonézy! Tatarku si pak nejlépe vychutnáte s hranolky nebo smaženým sýrem. Anebo nejlépe s obojím najednou!
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
1 349 kJ / 325 kcal
Bílkoviny
0,90 g
Tuky
34,10 g
Vláknina
0,30 g
Sůl
1,30 g
Sacharidy
2,00 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.V míse smícháme majonézu s nadrobno nakrájenou naloženou okurkou, nasekanou listovou petrželí, najemno nakrájenou cibulí a hořčicí.
Doma si můžete připravit i majonézu. Jak na to, se dozvíte v Kulinářské akademii zde.
02.Naředíme lákem z okurek, osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT