Roman Paulus
Doba přípravy2 hod.

Ananas "sous-vide"

Pokud chcete připravit šťavnatou rybu nebo maso, použijete metodu sous-vide. Ta se ovšem skvěle hodí i k přípravě ovoce. V tomto triku Vám Roman Paulus ukáže, že k tomuto účelu se skvěle hodí všemi oblíbený ananas. Díky marinádě a vaření při nízké teplotě zůstane ananas šťavnatý a plný chutí. Podávat jej můžete se vším, na co máte chuť, nejlepší je však se šlehačkou nebo zmrzlinou.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU