V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.
Hledáte krém, který vydrží a krásně drží tvar? Mirka van Gils Slavíková vám ve videu ukáže, jak připravit čokoládový krém ideální do cukroví i na…
Čokoládu rozpouštíme ve vodní lázni, při dodržení několika pravidel je možné použít i mikrovlnnou troubu. O jaká pravidla se jedná, prozradí ve videu…
Stane se vám občas, že máte rybí vývar zakalený? Tak odteď už nikdy! Trik na dosažené čistého rybího vývaru, vás naučí odborník na asijskou kuchyni…
Nakrájet kůži šunky nebo bůčku před pečením může být pěkný oříšek. Ne však, pokud máte ty správné nástroje znáte ty správné triky. Právě ty vám…
Vánoční cukroví pečeme v předstihu, aby zkřehlo a chutě se proležely. Důležité však také je, jak cukroví skladujeme. To nám poradí Mirka van Gils…
Příprava těst na vánoční cukroví není žádná věda, když znáte pár důležitých pravidel. Ty vám prozradí Mirka van Gils Slavíková. A vánoční pečení bude…