Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

U nás snad nenajdeme nikoho, kdo by neměl rád řízek. Tento pokrm, který pochází z rakouské kuchyně, se originálně připravuje z telecího masa, obaluje se v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a poté se smaží. Nejčastěji si řízek dáváme s bramborovou kaší nebo salátem a plátkem citronu, který nikdy nemůže na talíři chybět a celému pokrmu dodá lehce nakyslou chuť. Ale jak připravit ten nejlepší řízek? Podívejte se na video s Romanem Paulusem.

Komentáře (1)

  • miloš

    miloš
    přidáno před 84 dny
    víš kolik stojí telecí dneska pro 5členou rodinu to je na doplnkovou půjčku

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.