Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Na přepuštěném másle můžete smažit cokoli - maso, ryby, vejce, koblihy i palačinky. Během přepouštění se navíc zbavíte veškerých alergenů. A to nejdůležitější - přepuštěné máslo má mnohem vyšší kouřový bod než obyčejné máslo. Podívejte se, jak si ho můžete snadno připravit doma.

Komentáře (2)

  • Hana

    Hana
    přidáno před 1 dnem
    Já máslo skoro nepoužívám. Už to není co to bývalo. V poslední době jsem si oblíbila slunečnicový olej, který je za studena lisovaný. Objednávám si ho z https://www.fabioshop.cz/olej-na-peceni-a-vareni a myslím si, že je to nejzdravější způsob smažení.

    odpověď

  • host

    host
    přidáno před 1961 dny
    používám ho pravidelně a vydrží klidně i měsíc! jen do toho a opravdu vydržet aspoň tu půlhodinkues tomu věnovat! :)

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.