Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Jak využít v kuchyni listy divokého česneku? Nejlepší bude pesto - samozřejmě podle receptu Romana Pauluse. Takové česnekové pesto můžete podávat s těstovinami stejně jako ostatní pesta, hodí se také jako dip k opečenému chlebu nebo jím můžete naplnit masovou roládu. Podívejte se na naše video.

 

Recept na přípravu pesta z divokého česneku

Suroviny:

  • 100 g divokého česneku
  • 30 g lískových ořechů
  • sůl
  • pepř
  • 100 ml extra panenského olivového oleje
  • 2 lžíce parmezánu

Postup:

Do mixéru vložíme nakrájené listy divokého česneku, lískové ořechy, osolíme, opepříme, přilijeme olivový olej a rozmixujeme. Přidáme nastrouhaný parmezán, trochu olivového oleje a opět rozmixujeme. Dáme do misky, zalijeme trochou olivového oleje a skladujeme v lednici (až několik týdnů).

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.