Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Do misky nasypeme tempura prášek, přidáme celá vejce, Dashi vývar a rozmícháme v hustší palačinkové těsto.
Tip: Jak připravit Dashi vývar se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
V pánvi rozehřejeme olej, na který nalijeme polovinu těsta (recept vychází na dvě omelety), přiklopíme pokličkou a na mírném plameni opékáme. Po zatažení na půlku omelety nandáme vařené krevety a najemno nakrájené čínské zelí. Takto pečeme pod pokličkou. Po chvíli omeletu překlopíme v půlce a pod pokličkou dopečeme.
Hotovou omeletu na talíři dochutíme japonskou majonézou, asijskou barbecue omáčkou, trochou marinovaného zázvoru, vločkami bonito tuňáka a posypeme lahůdkovou cibulkou nakrájenou na kolečka.
Tip: Jak připravit domácí marinovaný zázvor se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.