Kuchyně
Americká
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Pokročilý
Kvalitní a správně připravené maso, vhodné přílohy a domácí bulky – tak vypadá domácí burger. Co si pod tím máte představit? V následujícím videu s Romanem Paulusem najdete několik tipů, které zaručí, že výsledek bude opravdu dokonalý. Maso musí mít dostatečné množství tuku (asi 20 %), nepotřebujete mnoho koření – stačí jen sůl a pepř, aby vynikla chuť masa. Když se k tomu přidá kvalitní sýr, slaninu, zeleninu a navíc domácí housku, vytvoříte pokrm, který se stanem hitem všech setkání s přáteli u grilu. Podívejte se na video, kde se dozvíte víc.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
5 310 kJ / 1 268 kcal
Bílkoviny
70,10 g
Tuky
84,90 g
Vláknina
4,10 g
Sůl
3,80 g
Sacharidy
53,20 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Maso vytvarujeme pomocí kroužku, zmáčkneme těžítkem, osolíme, opepříme a opečeme v rozehřáté grilovací pánvi z obou stran. Před dokončením položíme na maso plátky opečené slaniny a sýru cheddar.
02.Housku na burger rozkrojíme a opečeme v téže pánvi jako maso.
03.Vnitřní části housky potřeme chilli majonézou. Na spodní část housky položíme list ledového salátu, plátky rajčat, maso se slaninou a cheddarem, kroužky červené cibule a plátky kyselé okurky a přiklopíme vrchní částí housky.
04.Podáváme s chilli majonézou a hranolky.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT