Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Základem béarnské omáčky je omáčka holandská, která je navíc ochucena čerstvým estragonem. Tato omáčka s jemným citronovým aroma zvýrazní chuť grilovaného masa, zvláště hovězích steaků a také ryb. Připravte ji ke společnému grilování a zaručujeme Vám, že každý z hostů bude nadšený a okamžitě zmizí ze stolu.

 

Recept na přípravu béarnské omáčky

Suroviny:

  • 2 žloutky
  • 50 ml suchého bílého vína
  • 3 kuličky celého pepře
  • 2 bobkové listy
  • 1 a ½ šalotky
  • šťáva z ½ citronu
  • sůl
  • pepř
  • čerstvý estragon

Postup:

Žloutky a redukci vyšlehejte nad vodní lázní do pěny. Postupně zašlehejte přepuštěné máslo. Odstavte z vodní lázně, dochuťte citronovou šťávu, osolte, opepřete a přidejte nasekaný čerstvý estragon.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.