Vítejte v Kulinářské akademii Lidlu. Najdete tu originální recepty šéfkuchaře Romana Pauluse, které vznikají přímo pro webové stránky Kuchyně Lidlu, ve Škole vaření si osvojíte vše od samotných kuchyňských základů až po mistrovské techniky.
Pusťte si úvodní video a nechte si Kulinářskou akademii představit přímo od vašeho nového oblíbeného učitele vaření.
V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.
Zbyly vám sušší vanilkové lusky, se kterými se pracuje obtížněji? Nebo si jen chcete ulehčit práci? Pak se vám bude hodit trik Mirky van Gils…
Pak choi je velmi oblíbený v asijské kuchyni, postupně se zabydluje i v dalších kuchyních. Jak ho použít, vám ukáže náš nový specialista na asijskou…
Čím se liší řecký jogurt od ostatních? A proč se mu říká řecký? Právě tyto otázky vám zodpoví Roman Paulus ve videu a ještě vám poradí, s čím chutná…
Temně zelená mořská řasa wakame je typická pro japonskou kuchyni. Je skvělá do polévek, salátů i smoothie. Podívejte se, jak se připravuje a proč by…
Znáte fazole edamame? A víte, jak je použít? Podívejte se na video s Romanem Paulusem a zjistěte, jak tuto v asijské kuchyni oblíbenou pochoutku…
Říká se, že sůl je nad zlato. Kdy ji ale přidat – do marinády, před grilováním nebo až při servírování? Odpovědi na tyto otázky najdete ve videu…