Vítejte v Kulinářské akademii Lidlu. Najdete tu originální recepty šéfkuchaře Romana Pauluse, které vznikají přímo pro webové stránky Kuchyně Lidlu, ve Škole vaření si osvojíte vše od samotných kuchyňských základů až po mistrovské techniky.
Pusťte si úvodní video a nechte si Kulinářskou akademii představit přímo od vašeho nového oblíbeného učitele vaření.
V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.
Společně s šéfkuchařem Romanem Paulusem se tentokrát blíže podíváte na různé druhy mletého masa. Zjistíte, čím je mleté maso specifické, jak s ním…
Klíčky jsou skvělým doplňkem každého jídla – kromě toho, že krásně vypadají a výborně chutnají, jsou také plné vitaminů, minerálů a aminokyselin,…
Možná by vás ani nenapadlo, kolik různých druhů obilovin se běžně v kuchyni používá, a tak pro vás šéfkuchař Roman Paulus natočil video, ve kterém…
Hladká mouka, vajíčko a strouhanka – klasický trojobal zná skoro každý, ale způsobů, jak obalit řízek je celá řada a šéfkuchař Roman Paulus vám v…
Míchaná vajíčka dokáže připravit každý, ale vynikající míchaná vajíčka už vyžadují trochu kuchařského cviku. A přesně ten vám v tomto receptu předá…
Vajíčka jsou populární snídaně, kterou připravíte snadno a rychle. Ale i taková na první pohled obyčejná omeleta se dá dotáhnout k dokonalosti, když…