U pórku plně využijete jak bílou, tak zelenou část. Navíc je lehce stravitelný a nízkokalorický. Ale co je nejdůležitější - má výrazné aroma, Vašemu jídlu dodá neopakovatelnou chuť a můžete ho kombinovat s masem, rybou i další zeleninou. Přesvědčte se sami, stačí si připravit některý z našich receptů. Začněte rybou a ochutnejte pošírovaného lososa s krémovým pórkem. Pokud hledáte něco rychlého, vyzkoušejte celozrnné špagety se sýrem cottage, žampióny a anglickou slaninou. A pro milovníky masa máme recept na vepřové roládky s bramborovo-pórkovou přílohou.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…