U pórku plně využijete jak bílou, tak zelenou část. Navíc je lehce stravitelný a nízkokalorický. Ale co je nejdůležitější - má výrazné aroma, Vašemu jídlu dodá neopakovatelnou chuť a můžete ho kombinovat s masem, rybou i další zeleninou. Přesvědčte se sami, stačí si připravit některý z našich receptů. Začněte rybou a ochutnejte pošírovaného lososa s krémovým pórkem. Pokud hledáte něco rychlého, vyzkoušejte celozrnné špagety se sýrem cottage, žampióny a anglickou slaninou. A pro milovníky masa máme recept na vepřové roládky s bramborovo-pórkovou přílohou.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.