U pórku plně využijete jak bílou, tak zelenou část. Navíc je lehce stravitelný a nízkokalorický. Ale co je nejdůležitější - má výrazné aroma, Vašemu jídlu dodá neopakovatelnou chuť a můžete ho kombinovat s masem, rybou i další zeleninou. Přesvědčte se sami, stačí si připravit některý z našich receptů. Začněte rybou a ochutnejte pošírovaného lososa s krémovým pórkem. Pokud hledáte něco rychlého, vyzkoušejte celozrnné špagety se sýrem cottage, žampióny a anglickou slaninou. A pro milovníky masa máme recept na vepřové roládky s bramborovo-pórkovou přílohou.
Prosinec je za dveřmi a s ním i pečení cukroví. Díky těmto praktickým tipům si můžete vytvořit plán pečení a hotové cukroví skladovat tak, aby…
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u…
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…