Zelenobílá pochoutka

Zelenobílá pochoutka

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Tři úpravy pórku 

U pórku plně využijete jak bílou, tak zelenou část. Navíc je lehce stravitelný a nízkokalorický. Ale co je nejdůležitější - má výrazné aroma, Vašemu jídlu dodá neopakovatelnou chuť a můžete ho kombinovat s masem, rybou i další zeleninou. Přesvědčte se sami, stačí si připravit některý z našich receptů. Začněte rybou a ochutnejte pošírovaného lososa s krémovým pórkem. Pokud hledáte něco rychlého, vyzkoušejte celozrnné špagety se sýrem cottage, žampióny a anglickou slaninou. A pro milovníky masa máme recept na vepřové roládky s bramborovo-pórkovou přílohou. 

Celozrnné špagety se sýrem cottage, pórkem a žampiony

Celozrnné špagety se sýrem cottage, pórkem a žampiony

Pošírovaný losos s krémovým pórkem

Pošírovaný losos s krémovým pórkem

Vepřové roládky s krémovými bramborami s pórkem

Vepřové roládky s krémovými bramborami s pórkem

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.