Vajíčka jsou tradiční velikonoční surovinou. Jí se vařená, v pomazánkách, jsou součástí různých slaných pokrmů a rovněž mnoha výjimečných dezertů a moučníků. Markéta Krajčovičová tento týden vsadila na klasiku a připravila pro Vás recept na velikonoční jidáše s výraznou medovou a máslovou příchutí, které se výborně hodí k slavnostní snídani. Je nejvyšší čás začít trénovat jejich přípravu, aby Vaše Velikonoce byly opravdu výjimečné.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…