Vajíčka jsou tradiční velikonoční surovinou. Jí se vařená, v pomazánkách, jsou součástí různých slaných pokrmů a rovněž mnoha výjimečných dezertů a moučníků. Markéta Krajčovičová tento týden vsadila na klasiku a připravila pro Vás recept na velikonoční jidáše s výraznou medovou a máslovou příchutí, které se výborně hodí k slavnostní snídani. Je nejvyšší čás začít trénovat jejich přípravu, aby Vaše Velikonoce byly opravdu výjimečné.
Po pečené kachně určitě přijde chuť na sladké. Svatomartinskou tabuli proto výborně doplní pečené dobroty od Markéty!
Halloweenské dýňové lucerničky jsou sice doménou spíše anglosaských zemí, v posledních letech si ale našly cestu i do českých domácností.
Blíží se Halloween a s ním děsivě dobrá hostina, na kterou se nezapomíná! Proměňte letos klasické menu ve strašidelné, které pobaví, ale i zachutná.