Tři způsoby na vepřové ragú

Tři způsoby na vepřové ragú

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Vepřové ragú pokaždé jinak

Vepřové maso je jemné a šťavnaté. Hodí se téměř ke všem bylinkám a koření, a proto je oblíbené v mnoha světových kuchyních. V naší Kuchyni Lidlu rovněž najdete spoustu receptů na vepřové maso. My jsme se tento týden zaměřili ragú a vybrali pro Vás tři nápadité pokrmy. Můžete si vybrat ragú s kukuřicí a fazolemi, s výraznou příchutí piva nebo se smetanou, citrusovou kůrou a sterilovanými okurkami. Nechte si chutnat!

Vepřové ragú s kukuřicí a fazolemi

Vepřové ragú s kukuřicí a fazolemi

Vepřové ragú na pivě

Vepřové ragú na pivě

Vepřové ragú na smetaně s citrusovou kůrou

Vepřové ragú na smetaně s citrusovou kůrou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.