Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Omytou a osušenou vepřovou krkovičku nakrájíme na asi 1 cm silné nudle. Osolíme, opepříme a opékáme na rozpálené pánvi bez přidání oleje dozlatova. Zatímco se maso opéká, v hluboké pánvi orestujeme najemno nakrájenou cibuli a česnek na plátky. Přidáme 4 lžíce rajčat z konzervy, osolíme a opepříme. Chvíli dusíme a podlijeme vepřovým vývarem. Přidáme bobkové listy, pálivou papričku nakrájenou na kolečka, sterilovanou kukuřici a fazole. Pokud je omáčka příliš hustá, můžeme podle potřeby přilít vepřový vývar. Na závěr přidáme orestovanou krkovičku a vaříme 5 - 10 minut doměkka.
Omyté neoloupané brambory vaříme v osolené vodě asi 20 minut do poloměkka. Scedíme, rozřízneme na poloviny a opečeme z obou stran v rozpálené pánvi na troše olivového oleje. Na závěr přidáme lístky čerstvého rozmarýnu.
Do hlubokého talíře servírujeme maso s omáčkou, navrch poklademe opečené poloviny brambor a dozdobíme nakrájenou lahůdkovou cibulkou.